اخبار پیشنهادی
- منبت ملایر بازار جهانی را از دست رقبا خارج کند
- در توسعه گردشگری، از ارزشهای اعتقادیمان کوتاه نمیآییم
- عارف: از فرصت ثبت جهانی یزد برای گسترش اهداف صلح طلبانه نظام استفاده شود
- موافقت مجلس با یک فوریت طرح حمایت از مرمت بافت های تاریخی
- نیامدهام که دوباره چرخ را اختراع کنم
- بلوچستان از منطقه قرمز گردشگری خارج شد
- بیست و هشتمین نمایشگاه صنایع دستی نقش مهمی در اشتغالزایی دارد
- آمار گردشگران خارجی در ۳ ماه اول ۹۶
- رزرو هتلهای دنیا با پرداخت از شبکه شتاب با «پین تا پین»
- بررسی اولویت ثبت جهانی میراث فرهنگی ایران در سال ۲۰۱۹
- خلاء قانونی در برخورد با مجرمان میراث فرهنگی وجود ندارد
- محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی شد
- مونسان انتخاب اصلح برای ریاست میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری است
- برای کمک به گردشگری از تعامل با وزرا بهره می گیرم
- انتقال پیام دینی و فرهنگی با هنر طراحی و ساخت زیورآلات اسلامی
- تاریخ شفاهی کاخ گلستان رونمایی می شود
- ناگفتههای معاون سابق رئیسجمهور از یک سازمان پر رفتو آمد
- رییس سازمان میراث فرهنگی: ماموریتم احیای گردشگری برای توسعه ملی است
- مجلس آماده همکاری با سازمان میراث فرهنگی است
- مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان میراث فرهنگی برگزار شد
- کشف آثار جدید در تپه " چیغاب"دهلران
- افزایش 7 خودوری جدید به تاکسی گردشگری یزد در هفته دولت
- میراث فرهنگی دچار بحران متخصص مرمت است
- افتتاح رسمی «تبریز ۲۰۱۸» در ۱۰ دی
- مالک خانه ثابت پاسال برای حفظ بنا تعهد کتبی داده است
- توضیحات «احمدیپور» درباره تکالیف اولویتدار سال ۹۶
- تکمیل طرح جامع گردشگری در ۶ ماه اول سال
- افزایش ستاره هتل ها به استفاده آنها از صنایع دستی در تجهیزات بستگی دارد
- «ربنا» ی شجریان ثبت میراث ملی شد
- با همت معاون رییس جمهوری «ربنا» ثبت ملی شد
مقالات تخصصی
مقالات تخصصی
- گردشگری نقطه مهمی در معرفی جمهوری اسلامی است
- ایران امروز به عنوان یکی از قطبهای نوظهور گردشگری جهان مطرح است
- اهدای 16 قلم اموال منقول تاریخی به موزه باستانشناسی ابهر
- چاپ پارچه و چاپهاى سنتى و دستى
- شوش، مهد سفالگری
- پیشینه سفالگری در ایران
- پیشینه سفالگری
- تعریف سفالگری+تصاویر
- نمدمالی + تصاویر
- معرفی برخی رشته های صنایع دستی
سه شنبه 95/04/29 |
ساعت: 08:32 |
کد خبر: 6194 |
بازدید: 451316 |
سرویس: گردشگری | ©
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، یعنی زمان گشوده شدن سفره ایرانی از 30 تیرماه جاری تا یکم مردادماه در شهرستان رامسر برگزار می شود.
به گزارش میراث ما به نقل از ایرنا، مرتضی رحمانی موحد اظهار کرد: با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیت ها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و به کارگیری آن به عنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور، راه اندازی سلسله جشنواره های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی 8 منطقه کشور در دستور کار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه پذیرای عموم هموطنان، علاقه مندان و فعالان حوزه گردشگری برای شرکت در جشنواره های تدارک دیده شده هستیم، افزود: جشنواره های آتی به ترتیب در شهرهای تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و اهواز برگزار خواهد شد.
رحمانی ادامه داد: در چارچوب رویدادهای پیش رو، ضمن معرفی غذاهای بومی و تبدیل آنها به جاذبه های جدید گردشگری کشور، مراکز پذیرایی و دیگر واحدها عرضه غذا را نیز متناسب با معیارهای مدرن درجه بندی و مقدمات جشنواره بزرگ ملی سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری فراهم شود.
معاون گردشگری در ادامه اظهار داشت: امید است در آینده ای نزدیک درجه بندی های مورد نظر در تعیین قیمت غذای رستوران ها اثرگذار باشد و مخاطب مورد نظر آگاه شود که قرار است با چه کیفیت غذا و خدماتی روبه رو شود.
رحمانی موحد خاطرنشان کرد: همچنین در پی این رویدادها مقرر شده آشپزها و رستوران های منتخب با دریافت لوح و تندیس افتخار ویژه جشنواره تقدیر شوند و به عنوان نمایندگان سفره ایرانی در نمایشگاه های بین المللی گردشگری حضور یابند.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد تا جشنواره های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» صنعت غذای کشور را متحول نمایند و سبب تعمیق نگاه به ظرفیت های خوراک ایرانی و طی کردن فرآیند جهانی شدن در این زمینه شوند.
وی با بیان اینکه پذیرای عموم هموطنان، علاقه مندان و فعالان حوزه گردشگری برای شرکت در جشنواره های تدارک دیده شده هستیم، افزود: جشنواره های آتی به ترتیب در شهرهای تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و اهواز برگزار خواهد شد.
رحمانی ادامه داد: در چارچوب رویدادهای پیش رو، ضمن معرفی غذاهای بومی و تبدیل آنها به جاذبه های جدید گردشگری کشور، مراکز پذیرایی و دیگر واحدها عرضه غذا را نیز متناسب با معیارهای مدرن درجه بندی و مقدمات جشنواره بزرگ ملی سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری فراهم شود.
معاون گردشگری در ادامه اظهار داشت: امید است در آینده ای نزدیک درجه بندی های مورد نظر در تعیین قیمت غذای رستوران ها اثرگذار باشد و مخاطب مورد نظر آگاه شود که قرار است با چه کیفیت غذا و خدماتی روبه رو شود.
رحمانی موحد خاطرنشان کرد: همچنین در پی این رویدادها مقرر شده آشپزها و رستوران های منتخب با دریافت لوح و تندیس افتخار ویژه جشنواره تقدیر شوند و به عنوان نمایندگان سفره ایرانی در نمایشگاه های بین المللی گردشگری حضور یابند.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد تا جشنواره های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» صنعت غذای کشور را متحول نمایند و سبب تعمیق نگاه به ظرفیت های خوراک ایرانی و طی کردن فرآیند جهانی شدن در این زمینه شوند.
----------------
تمامی حقوق برای میراث ما محفوظ وانتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است
تمامی حقوق برای میراث ما محفوظ وانتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است
حقوق برای پایگاه خبری میراث ما محفوظ و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و پشتیبانی: گروه تکاپو