اخبار پیشنهادی
- منبت ملایر بازار جهانی را از دست رقبا خارج کند
- در توسعه گردشگری، از ارزشهای اعتقادیمان کوتاه نمیآییم
- عارف: از فرصت ثبت جهانی یزد برای گسترش اهداف صلح طلبانه نظام استفاده شود
- موافقت مجلس با یک فوریت طرح حمایت از مرمت بافت های تاریخی
- نیامدهام که دوباره چرخ را اختراع کنم
- بلوچستان از منطقه قرمز گردشگری خارج شد
- بیست و هشتمین نمایشگاه صنایع دستی نقش مهمی در اشتغالزایی دارد
- آمار گردشگران خارجی در ۳ ماه اول ۹۶
- رزرو هتلهای دنیا با پرداخت از شبکه شتاب با «پین تا پین»
- بررسی اولویت ثبت جهانی میراث فرهنگی ایران در سال ۲۰۱۹
- خلاء قانونی در برخورد با مجرمان میراث فرهنگی وجود ندارد
- محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی شد
- مونسان انتخاب اصلح برای ریاست میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری است
- برای کمک به گردشگری از تعامل با وزرا بهره می گیرم
- انتقال پیام دینی و فرهنگی با هنر طراحی و ساخت زیورآلات اسلامی
- تاریخ شفاهی کاخ گلستان رونمایی می شود
- ناگفتههای معاون سابق رئیسجمهور از یک سازمان پر رفتو آمد
- رییس سازمان میراث فرهنگی: ماموریتم احیای گردشگری برای توسعه ملی است
- مجلس آماده همکاری با سازمان میراث فرهنگی است
- مراسم تودیع و معارفه روسای سازمان میراث فرهنگی برگزار شد
- کشف آثار جدید در تپه " چیغاب"دهلران
- افزایش 7 خودوری جدید به تاکسی گردشگری یزد در هفته دولت
- میراث فرهنگی دچار بحران متخصص مرمت است
- افتتاح رسمی «تبریز ۲۰۱۸» در ۱۰ دی
- مالک خانه ثابت پاسال برای حفظ بنا تعهد کتبی داده است
- توضیحات «احمدیپور» درباره تکالیف اولویتدار سال ۹۶
- تکمیل طرح جامع گردشگری در ۶ ماه اول سال
- افزایش ستاره هتل ها به استفاده آنها از صنایع دستی در تجهیزات بستگی دارد
- «ربنا» ی شجریان ثبت میراث ملی شد
- با همت معاون رییس جمهوری «ربنا» ثبت ملی شد
مقالات تخصصی
مقالات تخصصی
- گردشگری نقطه مهمی در معرفی جمهوری اسلامی است
- ایران امروز به عنوان یکی از قطبهای نوظهور گردشگری جهان مطرح است
- اهدای 16 قلم اموال منقول تاریخی به موزه باستانشناسی ابهر
- چاپ پارچه و چاپهاى سنتى و دستى
- شوش، مهد سفالگری
- پیشینه سفالگری در ایران
- پیشینه سفالگری
- تعریف سفالگری+تصاویر
- نمدمالی + تصاویر
- معرفی برخی رشته های صنایع دستی
شنبه 93/05/04 |
ساعت: 07:06 |
کد خبر: 5267 |
بازدید: 452159 |
سرویس: استانها | ©
نخستین جشنواره افطارانه شب گدشته در باغ نظری همدان برگزار شد . این جشنواره با برپایی بیش از 10 غرفه همزمان با 27 ماه مبارک رمضان فرصتی فراهم کرد برای به نمایش گذاشته شدن فرهنگ و آداب و رسوم سفرههای افطاری همدانیها
به گزارش میراث ما؛ مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان در اين زمينه گفت: این جشنواره با دو هدف احیای گسترانده شدن سفره های سنتی و کار آفرینی برای بانوان بر پا شد .
ریحان سروشمقدم اظهار کرد: معرفی آداب و فرهنگ این دیار که ریشه در تاریخ غنی همدان دارد، میتواند موجب زنده نگه داشتن سنتها برای نسلهای آینده باشد.
وی افزود: برگزاری جشنوارههای مناسبتی فرصتی برای جذب گردشگر بیشتر به استان خواهد بود و چه بسا با این مناسبتهاست که میتوان تاریخ، فرهنگ و آداب جامعه محلی را به میهمانان و گردشگران ورودی شناساند.
سروش مقدم خاطرنشان کرد: در این رویداد که با موضوع افطارانه و غذای سنتی برگزار میشود، پس از اعلام نام برگزیدگانی که در سفره های خود از غذاها و ظروف سنتی و آداب همدان بهره بیشتری برده بودند توسط هیات داوران میراث فرهنگی استان هدایای نفیسی اهدا خواهد کرد .
وی تاکید کرد این اداره کل به دنبال آن است با توجه به مناسبت های ملی و بین المللی و ظرفیت های موجود در استان اقدام به برگزاری جشنواره هایی برای ایجاد فضاهای شاد ، کار آفرینی و معرفی میراث و تاریخ همدان به همگان کند.
بنابر این گزارش، نام برگزیدگانی که در سفره های خود از غذاها ی متنوع و ظروف سنتی و آداب همدان بهره بیشتری برده بودند در این رویداد ، توسط هیات داوران میراث فرهنگی استان اعلام شد.
فاطمه بادامی نفر اول ، مونا کاظمی نفر دوم و سمیه خلیق نفر سوم به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند .
به برگزیدگان لوح سپاس و هدایای نفیسی از سوی میراث فرهنگی همدان اهدا خواهد شد .
ریحان سروشمقدم اظهار کرد: معرفی آداب و فرهنگ این دیار که ریشه در تاریخ غنی همدان دارد، میتواند موجب زنده نگه داشتن سنتها برای نسلهای آینده باشد.
وی افزود: برگزاری جشنوارههای مناسبتی فرصتی برای جذب گردشگر بیشتر به استان خواهد بود و چه بسا با این مناسبتهاست که میتوان تاریخ، فرهنگ و آداب جامعه محلی را به میهمانان و گردشگران ورودی شناساند.
سروش مقدم خاطرنشان کرد: در این رویداد که با موضوع افطارانه و غذای سنتی برگزار میشود، پس از اعلام نام برگزیدگانی که در سفره های خود از غذاها و ظروف سنتی و آداب همدان بهره بیشتری برده بودند توسط هیات داوران میراث فرهنگی استان هدایای نفیسی اهدا خواهد کرد .
وی تاکید کرد این اداره کل به دنبال آن است با توجه به مناسبت های ملی و بین المللی و ظرفیت های موجود در استان اقدام به برگزاری جشنواره هایی برای ایجاد فضاهای شاد ، کار آفرینی و معرفی میراث و تاریخ همدان به همگان کند.
بنابر این گزارش، نام برگزیدگانی که در سفره های خود از غذاها ی متنوع و ظروف سنتی و آداب همدان بهره بیشتری برده بودند در این رویداد ، توسط هیات داوران میراث فرهنگی استان اعلام شد.
فاطمه بادامی نفر اول ، مونا کاظمی نفر دوم و سمیه خلیق نفر سوم به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند .
به برگزیدگان لوح سپاس و هدایای نفیسی از سوی میراث فرهنگی همدان اهدا خواهد شد .
----------------
تمامی حقوق برای میراث ما محفوظ وانتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است
تمامی حقوق برای میراث ما محفوظ وانتشار مطالب با ذکر منبع بلامانع است
حقوق برای پایگاه خبری میراث ما محفوظ و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و پشتیبانی: گروه تکاپو